Intră în contact cu noi

‘Exact așa cum se propagă undele când o singură pietricică este aruncată în apă, acțiunile indivizilor pot avea efecte care să ducă departe’ Dalai Lama
#creştemVERDEîmpreună

Noi credem că al tău prichindel (mai mic sau mai mare) are în mod natural acea strălucire, ca o sămȃnţă care trebuie îngrijită într-un mediu sănătos, pentru a se dezvolta şi a face lucruri minunate.

VIZIUNEA NOASTRĂ:
• Credem într-o educaţie personalizată, într-un cadru sănătos, plin de atenţie la individualitatea copilului, blȃndeţe, dar şi de limite bine stabilite şi încurajăm performanţa academică.
• Credem într-o dezvoltare cognitivă, cȃt şi emoţională, creativă şi socială pentru copiii noștri. Le stimulăm iniţiativa, spiritul de cooperare, dorinţa interioară de a evolua, astfel încȃt să fie pregătiți pentru un viitor de succes, în completarea educaţiei tradiţionale.
• Încurajăm la copii inițiativa, pro-activitatea, mișcarea în aer liber, mâncatul sănătos și folosim un spațiu verde uriaș pentru activități outdoor.

Cât ne va permite timpul, vom face temele și vom mânca afară.

Noi, la GREEN Afterschool:

    1. Suntem atenți la excelență cognitivă (ex: oferim pregătire suplimentară la matematică pentru copiii ce iubesc cifrele, avem 3 biblioteci în 3 limbi) 
    2.Completăm educația tradițională cu cursuri de: germană, engleză, pian, tobe, matematică, șah, robotică și altele.
    3.Suntem GREEN și promovăm educația VERDE, cu ateliere de ecologie și viață practică.
    4.Încurajăm spiritul antreprenorial la copii, cu tentă GREEN și socială. 
    5.Avem “clase de studiu” afară și mâncăm în aer liber când ne permite vremea, într-o grădină verde şi sigură, de 2.600 mp; conectare cu natura într-o zonă liniştită, la cȃteva minute de Metrou Nicolae Grigorescu. Avem extraordinar de mult SPAȚIU VERDE și suntem SPORTIVI, facem multă mișcare în aer liber. 
    6.Încurajăm alimentația sănătoasă și tot ce ține de sănătatea trupului, emoțională și chiar spirituală (la ora de prânz citim cărți terapeutice și ascultăm muzică relaxantă, mindfulness).

Mediul de studiu:

Spaţiu interior generos, aerisit şi luminos, cu multe plante în ghiveci (clădire verde de 350 mp, cu panouri fotovoltaice). Spaţii de relaxare atȃt la exterior cȃt şi la interior şi 3 biblioteci (romȃnă, engleză, germană) pentru lectură.

Angajamentele noastre:

Conversaţiile şi interacţiunea cu copiii au loc mai ales în limba engleză.
Temele vor fi finalizate în intervalul de timp alocat, iar conceptele noi vor fi aprofundate.
Programul lung va include 2 ore de Germană cu Claudiu pe săptămȃnă.
Vom face pregătire de performanţă la matematică pentru prichindeii cu abilităţi înalte; micul antreprenor, IQ financiar, Robotică, STEM, Aritmetică mentală (externalizate).
Dezvoltare emoţională şi a creativităţii: dezvoltare personală, pictură, teatru, manufactură, cusut, ecologie, pian, tobe și dans.

Vă așteptăm cu drag și suntem mai aproape decât crezi!

Simona@greenafterschool.ro

0722.286.221

Sediul afterschool: Drumul Malu Roșu nr. 20, Sector 3.

GREEN Education SRL
CUI 48166114
J40/9006/2023

You Missed